Wat is een kippie pan?

Komt er een gezelschap over de vloer? Dat is hartstikke leuk, maar hoe doe je dat dan met het eten? Vooral als er een grote groep komt is dit een beetje lastig om zelf te realiseren. Eten maken voor een grote groep doe je hoogstwaarschijnlijk niet zo vaak en het is dan ook lastig om dit allemaal zelf te doen. Laat dit werk dan uit je handen nemen! Neem een kippie pan. Dit is een pan met stukjes vlees er in voor een groep mensen. Het is voor zelf sprekend dat dit meestal kip is, echter er kunnen ook andere stukjes vlees in zitten. Het is wat jij wilt, en je kan het meestal bij een slager halen zoals Poeliersbedrijf Kip & Co. Dit is een slagerij in Rijswijk. Als jij in of in de buurt van Rijswijk woont is het het zeker waard om eens een kijkje te nemen bij deze poelier.

Is het een pakket?

Je vraagt je af is het een pakket net zoals een gourmetschotel bijvoorbeeld? Ja en nee, het is inderdaad een soort pakket aangezien er verschillende soorten vlees in zitten en omdat het bedoeld is voor een groep mensen, maar het is niet een standaard plastic pakket waar vlees in zit. De kippie pan is daadwerkelijk een pan. Je kan de stukjes kip die in deze pan worden geleverd gewoon laten zitten en bakken in de pan waarin ze zitten. Dit is natuurlijk ideaal! Zo heb je minder afwas en als je zelf geen goede pannen hebt voor het klaar maken van deze stukjes vlees, dan kan je dat gelukkig alsnog doen. 

Over poeliersbedrijf Kip & Co

Ben jij op zoek naar een slager om naartoe te gaan? Dan zou je zeker eens een kijkje moeten nemen bij deze poelier. Voor een kippe pan kan je er kiezen tussen verschillende stukken vlees. Zo heb je onder andere kipballetjes, kip saté, en kipvleugeltjes. Je hebt bij deze slager dus ook nog keuze tussen het vlees in de kippie pan. Uiteraard kan je ook naar dit bedrijf als je op zoek bent naar een normaal stukje vlees om te bakken. Het is en blijft nog steeds een normale slager, ze hebben alleen ook een pan voor een feestje beschikbaar.

Wil jij meer informatie over dit bedrijf? Neem dan eens een kijkje op de website van Poeliersbedrijf Kip & Co. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *