Do\’s en dont\’s van een stoelmassage Rotterdam

Tegenwoordig zijn organisaties begonnen met het zorgen voor hun medewerkers. Ze geven meestal prikkels zoals stoelmassage om werknemers te waarderen en voor het welzijn van hun personeel te zorgen. Ja, een stoelmassage Rotterdam klinkt absoluut geweldig. Massage helpt werkstress te verminderen, spierspanning te verminderen en verbetert de stemming en productiviteit.

Zoals de naam al doet vermoeden, gaat stoelmassage helemaal over het zitten op de stoel en het aanzetten van je ontspanningsmodus. Als dit de eerste keer is dat je een kantoormassage of massage in het algemeen gebruikt, moeten er veel vragen in je hoofd opkomen. Hier zijn enkele do's en don'ts om je te helpen met de situatie.

Wat je moet doen

Denk aan je outfit op die dag.
De therapeut draagt ​​zijn massagestoelen met zich mee naar kantoor. Overweeg om iets anders te dragen dan een panty of korte rok, zodat je comfortabel van de massage kunt genieten.

Noem eventuele fysieke omstandigheden.
Het is het belangrijkste om te onthouden. Vermeld wel of er sprake is van een lichamelijke aandoening, zoals een operatiegebied of verwondingen, aangezien massage deze aandoeningen nadelig kan beïnvloeden. Je hebt bijvoorbeeld een schouderoperatie ondergaan en er is kans op ontwrichting. Je therapeut kan het onbewust te veel uitrekken en het kan ontwrichten.

Wat je niet moet doen

Zwangere dames hoeven massage niet te vermijden.
Mensen zijn vaak bang dat therapie tot een miskraam kan leiden. Er is geen wetenschappelijk bewijs om zoiets te beweren. In feite kan een massage heel gunstig zijn voor een zwangere vrouw. Bij massage komen hormonen vrij die de bijwerkingen van de zwangerschap verlichten.

Ga in de volgende gevallen niet voor massage

Massage kan duizeligheid of flauwvallen veroorzaken. Over het algemeen is het geen probleem, maar als je aan hypotensie of hypoglykemie lijdt of als je medicijnen gebruikt, moet je er eerst met je therapeut over praten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *