Wat je leert tijdens een storytelling workshop

 

Als ondernemers willen we allemaal ons bedrijf zo goed mogelijk kunnen aanprijzen. Klanten vinden het immers prettig om het persoonlijke succesverhaal achter een bedrijf te horen, en het is een goede vorm van marketing. Helaas beschikt niet iedereen over het aangeboren talent om een goed verhaal neer te zetten. Misschien mis je de zelfverzekerdheid, of kan je simpelweg de juiste woorden niet vinden. Je bent niet alleen. Gelukkig is er een oplossing. Want tijdens de storytelling workshop Breda leer je snel hoe je jouw bedrijf vol trots kunt vertegenwoordigen. Zodat je voortaan zonder aarzelen jouw levensverhaal kunt vertellen.

Wat is een storytelling workshop

Het doel van een storytelling workshop is het persoonlijke verhaal achter jouw bedrijf te verduidelijken. Zodat je het met meer gemak en zelfvertrouwen kunt vertellen. Waarom heb je jouw bedrijf opgericht? En waar komt de passie voor deze vorm van ondernemen vandaan? Gedurende de workshop leer je dat jouw verhalen belangrijk genoeg zijn om te vertellen, en bouw je langzaam het zelfvertrouwen op dat je nodig bent. Er word niet alleen rekening gehouden met wie jij bent, maar ook met wie je potentiële klanten zijn en welke manier van vertellen het beste aansluit bij jouw bedrijf. Zodat je de perfecte balans kunt vinden. Het is namelijk niet alleen belangrijk dat je jouw persoonlijke verhaal kunt vertellen, maar ook dat dit verhaal je potentiële klanten aanspreekt en jouw doelgroep weet te bereiken.

Is deze workshop geschikt voor jou?

Ben je na het lezen van deze workshop enthousiast geworden? Zit je erover na te denken om een storytelling workshop te volgen? Fantastisch! Maar misschien klopt deze beschrijving toch niet helemaal met jouw hulpvraag. Misschien weet jij al precies welke verhalen in je zitten, maar weet je niet goed waar je ze het beste kunt delen. Dan is de workshop social media misschien iets voor jou. Tijdens deze workshop leer je alles over het groeien van je social media kanalen. En laat je dat nou juist doen door middel van goede verhalen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *